Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12483
Назва: Роботизована система оцінки якості м'яса свиней в тушах за рН
Автори: Жиденко, Євген Олексійович
Науковий керівник : Шигимага, Віктор Олександрович
Місце роботи: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра технічних систем і технологій тваринництва імені Б. П. Шабельника
Ключові слова: показники якості м'яса;рН;туша свині;швидкість падіння рН;радіотелеметрія;робот-маніпулятор
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Жиденко Є. О. Роботизована система оцінки якості м'яса свиней в тушах за рН: кваліфікаційна робота магістра: спец. 133 - Галузеве машинобудування; наук. кер. В. О. Шигимага; Харків, 2020. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Одним з важливих завдань своєчасної оцінки якості м'яса на виробництві є впровадження в практику контролю простих експрес-методів і засобів автоматизованого аналізу сировини. У цьому зв’язку є необхідність розробки нових і удосконалення відомих методів і технічних засобів контролю якості м'яса тварин, що поставляються на переробку з комплексів промислової технології утримання і розведення. З іншого боку, важливе також завдання автоматизації контролю якості м'яса в тушах безпосередньо на конвеєрі м'ясокомбінату, а точніше, розробка і впровадження у виробництво робототехнічних систем, що замінюють одночасно ручну працю оператора і вимірювальні засоби контролю основних показників якості м'яса. Найбільш перспективною для реалізації цього завдання є роботизація процесу оцінки якості м'яса в тушах за показником рН.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12483
Розташовується у зібраннях:133 – “Галузеве машинобудування” (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhydenko_133.pdf
  Restricted Access
148.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Zhydenko.pdf
  Restricted Access
1.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.