Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12472
Назва: Композиція борошняних страв
Автори: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Віннікова, Владислава Олександрівна
Курпілянська, Катерина Володимирівна
Дата публікації: 25-лис-2015
Бібліографічний опис: Композиція борошняних страв. Патент України на винахід № 110144, МПК A21D 13/08 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко, В. О. Віннікова, К. В. Курпілянська. № a 2014 03371. Заявл. 02.04.2014. Опубл. 25.11.2015, Бюл.№ 22. 4 с.
Серія/номер: 11;110144
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до композиції для приготування млинчиків, що містить борошно, цукор, яйця, сіль, воду, причому композиція додатково містить порошок з кабачків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12472
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
110144.pdf163.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.