Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12464
Title: | Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату сколотин |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Юдіна, Тетяна Іллівна Крамаренко, Дмитро Павлович Мазняк, Захар Олександрович Золотухіна, Інна Василівна Дмитревський, Дмитро В'ячеславович Гафуров, Олег Вікторович |
Issue Date: | 25-Dec-2015 |
Citation: | Спосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату сколотин. Патент України на корисну модель № 103547, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. № u 2015 05063. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 25.12.2015, Бюл.№ 24. 6 с. |
Series/Report no.: | 11;103547 |
Abstract: | Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55…60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15…20 °C. Як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат сколотин з вологістю 86…90 %. Емульсію гомогенізують при тиску 0,6…0,8 МПа. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12464 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
103547.pdf | 170.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.