Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12464
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЮдіна, Тетяна Іллівна-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorМазняк, Захар Олександрович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorДмитревський, Дмитро В'ячеславович-
dc.contributor.authorГафуров, Олег Вікторович-
dc.date.accessioned2022-11-07T15:20:59Z-
dc.date.available2022-11-07T15:20:59Z-
dc.date.issued2015-12-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату сколотин. Патент України на корисну модель № 103547, МПК A23L 1/24 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. № u 2015 05063. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 25.12.2015, Бюл.№ 24. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12464-
dc.description.abstractСпосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії. Диспергування проводять при температурі 55…60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15…20 °C. Як стабілізатор та білковий збагачувач додають ультрафільтраційний концентрат сколотин з вологістю 86…90 %. Емульсію гомогенізують при тиску 0,6…0,8 МПа.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;103547-
dc.titleСпосіб виробництва майонезу з використанням ультрафільтраційного концентрату сколотинuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
103547.pdf170.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.