Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12427
Title: Методичні вказівки для проходження переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Корнієцький, О. В.
Гацько, А. Ф.
Бєлоусова, О. С.
Краля, В. Г.
Keywords: досвід управлінської діяльності;досвід дослідницької діяльності;професійні здібності;організаційно-управлінська діяльність;інформаційно-аналітична діяльність;консультаційна діяльність
Issue Date: 2019
Publisher: Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка
Citation: Корнієцький О. В., Гацько А. Ф., Бєлоусова О. С., Краля В. Г. Методичні вказівки для проходження переддипломної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2019. 15 с.
Abstract: У вказівках наведено основні вимоги та положення щодо проходження переддипломної практики з публічного управління та адміністрування. Надано методичні та прикладні поради щодо опрацювання окремих розділів кваліфікаційних робіт. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12427
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_ 281_20.pdf362.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.