Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12316
Название: | Спосіб виробництва овочевих консервів "Перець солодкий цілий маринований" |
Авторы: | Козак, Валерій Васильович Дейниченко, Григорій Вікторович Юдічева, Ольга Петрівна |
Дата публикации: | 12-мая-2015 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва овочевих консервів "Перець солодкий цілий маринований". Патент України на корисну модель № 99049, МПК A23L 1/218 (2006.01). В. В. Козак, Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева. № u 2014 14194. Заявл. 30.12.2014. Опубл. 12.05.2015, Бюл.№ 9. 4 с. |
Серия/номер: | 11;99049 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва овочевих консервів включає підготовку сировини і стерилізацію за традиційною технологією. Для виробництва використано новий вид сировини - перець, вирощений з використанням рідкого, органічного, екологічно безпечного добрива "Ріверм". До передбаченої рецептурою суміші прянощів, з якої готують водну витяжку, додатково введено корінь імбиру у кількості 0,15-0,2 кг (на 1000 кг готових консервів); рН маринадної заливки становить 2,8-3,0. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12316 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
99049.pdf | 154.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.