Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12316
Название: Спосіб виробництва овочевих консервів "Перець солодкий цілий маринований"
Авторы: Козак, Валерій Васильович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдічева, Ольга Петрівна
Дата публикации: 12-мая-2015
Библиографическое описание: Спосіб виробництва овочевих консервів "Перець солодкий цілий маринований". Патент України на корисну модель № 99049, МПК A23L 1/218 (2006.01). В. В. Козак, Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева. № u 2014 14194. Заявл. 30.12.2014. Опубл. 12.05.2015, Бюл.№ 9. 4 с.
Серия/номер: 11;99049
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва овочевих консервів включає підготовку сировини і стерилізацію за традиційною технологією. Для виробництва використано новий вид сировини - перець, вирощений з використанням рідкого, органічного, екологічно безпечного добрива "Ріверм". До передбаченої рецептурою суміші прянощів, з якої готують водну витяжку, додатково введено корінь імбиру у кількості 0,15-0,2 кг (на 1000 кг готових консервів); рН маринадної заливки становить 2,8-3,0.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12316
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
99049.pdf154.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.