Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12316
Title: | Спосіб виробництва овочевих консервів "Перець солодкий цілий маринований" |
Authors: | Козак, Валерій Васильович Дейниченко, Григорій Вікторович Юдічева, Ольга Петрівна |
Issue Date: | 12-May-2015 |
Citation: | Спосіб виробництва овочевих консервів "Перець солодкий цілий маринований". Патент України на корисну модель № 99049, МПК A23L 1/218 (2006.01). В. В. Козак, Г. В. Дейниченко, О. П. Юдічева. № u 2014 14194. Заявл. 30.12.2014. Опубл. 12.05.2015, Бюл.№ 9. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;99049 |
Abstract: | Спосіб виробництва овочевих консервів включає підготовку сировини і стерилізацію за традиційною технологією. Для виробництва використано новий вид сировини - перець, вирощений з використанням рідкого, органічного, екологічно безпечного добрива "Ріверм". До передбаченої рецептурою суміші прянощів, з якої готують водну витяжку, додатково введено корінь імбиру у кількості 0,15-0,2 кг (на 1000 кг готових консервів); рН маринадної заливки становить 2,8-3,0. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12316 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.