Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorЛевченко, Антоніна Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-06T21:16:57Z-
dc.date.available2022-11-06T21:16:57Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з циклу нормативних дисциплін освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки “спеціаліст”, “магістр” за спеціальністю “Менеджмент організацій” всіх форм навчання / уклад. : С. С. Ткачова, А. В. Левченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2008. 27 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12265-
dc.description.abstractКурсова робота виконується згідно з навчальними планами підготовки спеціалістів та магістрів за спеціальністю "Менеджмент організацій" з циклу нормативних дисциплін з менеджменту. Виконання курсової роботи дозволяє систематизувати та поглибити одержані знання, творчо застосувати їх під час вирішення конкретних завдань, розвинути навички самостійної роботи, сформувати первинні навички проведення наукових досліджень. Методичні рекомендації мають на меті надання допомоги студентам у виконанні самостійної письмової роботи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectменеджмент організаційuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectнаукові дослідженняuk_UA
dc.subjectкурсові роботиuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання та захисту курсових робіт з циклу нормативних дисциплін освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки “спеціаліст”, “магістр” за спеціальністю “Менеджмент організацій” всіх форм навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_kursovi _roboti_magistr_menedzh_organiz_tkachova_levchenko_2008.pdf221.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.