Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12261
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцун, Леонід Миколайович | - |
dc.contributor.author | Ткачова, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Левченко, Антоніна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-06T20:13:11Z | - |
dc.date.available | 2022-11-06T20:13:11Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Магістерські роботи : методичні рекомендації щодо виконання та захисту магістерських робіт студентами освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” напряму підготовки 0502 “Менеджмент” спеціальності 8.050201 “Менеджмент організацій” / уклад. : Л. М. Яцун, С. С. Ткачова, А. В. Левченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2006. 52 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12261 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації розроблені відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики фахівців спеціальності 8.050201 “Менеджмент організацій” та призначені для надання допомоги студентам у виконанні магістерських робіт згідно з чинними стандартами України. Завданням методичних рекомендацій є викладення основних положень та вимог щодо змісту магістерської роботи, її оформлення, організаційних сторін виконання, підготовки до захисту, порядку захисту й оцінювання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | менеджмент | uk_UA |
dc.subject | менеджмент організацій | uk_UA |
dc.subject | наукові дослідження | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.title | Магістерські роботи | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_dlya_mag_rob_magisterski_roboti_magistr_menedzhment_mo_yacun_ta_in_2006.PDF | 600.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.