Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12258
Title: Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” для студентів напряму підготовки 0502 «Менеджмент»
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Keywords: операційний менеджмент;стратегічні рішення;тактичні рішення;операційні системи;класифікація;ефективне використання;тести
Issue Date: 2004
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” для студентів напряму підготовки 0502 «Менеджмент» / уклад. : С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2004. 21 с.
Abstract: Тестування є однією з активних форм навчання студентів і методом контролю їх знань. Проведення тестування за даною дисципліною сприяє розвитку аналітичних здібностей майбутніх фахівців, закріпленню теоретичних знань з питань основних положень операційного менеджменту, складу та класифікації операційних систем, стратегічних та тактичних рішень операційного менеджменту, ефективного використання операційних систем. Тестові завдання є складовою банку тестових завдань для поточного та підсумкового контролю знань студентів та входять до складу тестових завдань для проведення Комплексного державного екзамену.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12258
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirn_testiv_dlya_kontrolyu_znan_operacij_menedzhment_tkachova_chatchenko_2004.PDF276.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.