Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorЧатченко, Ольга Євгенівна-
dc.date.accessioned2022-11-06T19:09:15Z-
dc.date.available2022-11-06T19:09:15Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЗбірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” для студентів напряму підготовки 0502 «Менеджмент» / уклад. : С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2004. 21 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12258-
dc.description.abstractТестування є однією з активних форм навчання студентів і методом контролю їх знань. Проведення тестування за даною дисципліною сприяє розвитку аналітичних здібностей майбутніх фахівців, закріпленню теоретичних знань з питань основних положень операційного менеджменту, складу та класифікації операційних систем, стратегічних та тактичних рішень операційного менеджменту, ефективного використання операційних систем. Тестові завдання є складовою банку тестових завдань для поточного та підсумкового контролю знань студентів та входять до складу тестових завдань для проведення Комплексного державного екзамену.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectопераційний менеджментuk_UA
dc.subjectстратегічні рішенняuk_UA
dc.subjectтактичні рішенняuk_UA
dc.subjectопераційні системиuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectефективне використанняuk_UA
dc.subjectтестиuk_UA
dc.titleЗбірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” для студентів напряму підготовки 0502 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirn_testiv_dlya_kontrolyu_znan_operacij_menedzhment_tkachova_chatchenko_2004.PDF276.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.