Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12220
Назва: Міцний алкогольний напій
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Максименко, Георгій Іванович
М'ячиков, Олександр Васильович
Дата публікації: 26-січ-2015
Бібліографічний опис: Міцний алкогольний напій. Патент України на корисну модель № 96262, МПК C12M 3/06 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 08902. Заявл. 07.08.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 3 с.
Серія/номер: 11;96262
Короткий огляд (реферат): Міцний алкогольний напій містить екстрактивні речовини кори дуба, цукор, ванільний цукор. З метою підвищення якості міцного 40 % напою до 1600 мл водно-спиртової суміші додається 400 мл водного екстракту кори дуба, яка проходить попередню термічну обробку спочатку при температурі 100 °С, а потім при температурі 160-170 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12220
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
96262.pdf139.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.