Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12220
Title: Міцний алкогольний напій
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Максименко, Георгій Іванович
М'ячиков, Олександр Васильович
Issue Date: 26-Jan-2015
Citation: Міцний алкогольний напій. Патент України на корисну модель № 96262, МПК C12M 3/06 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 08902. Заявл. 07.08.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 3 с.
Series/Report no.: 11;96262
Abstract: Міцний алкогольний напій містить екстрактивні речовини кори дуба, цукор, ванільний цукор. З метою підвищення якості міцного 40 % напою до 1600 мл водно-спиртової суміші додається 400 мл водного екстракту кори дуба, яка проходить попередню термічну обробку спочатку при температурі 100 °С, а потім при температурі 160-170 °С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12220
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96262.pdf139.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.