Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12220
Title: | Міцний алкогольний напій |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Максименко, Георгій Іванович М'ячиков, Олександр Васильович |
Issue Date: | 26-Jan-2015 |
Citation: | Міцний алкогольний напій. Патент України на корисну модель № 96262, МПК C12M 3/06 (2006.01). О. І. Черевко, Г. І. Максименко, О. В. М'ячиков. № u 2014 08902. Заявл. 07.08.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;96262 |
Abstract: | Міцний алкогольний напій містить екстрактивні речовини кори дуба, цукор, ванільний цукор. З метою підвищення якості міцного 40 % напою до 1600 мл водно-спиртової суміші додається 400 мл водного екстракту кори дуба, яка проходить попередню термічну обробку спочатку при температурі 100 °С, а потім при температурі 160-170 °С. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12220 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.