Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12186
Название: | Програма практичної підготовки студентів спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування» за ступенем освіти магістр |
Авторы: | Пічугіна, Тетяна Сергіївна Грінько, Алла Павлівна Безгінова, Любов Іванівна Забродська, Любов Давидівна Ткаченко, Ольга Петрівна Ткачова, Світлана Сергіївна Чатченко, Ольга Євгенівна |
Ключевые слова: | оцінювання звітів;практична підготовка;самостійні рішення;професійні навички;професія;підприємства |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Програма практичної підготовки студентів спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування» за ступенем освіти магістр / розроб. : Т. С. Пічугіна, А. П. Грінько, Л. І. Безгінова, Л. Д. Забродська, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 41 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації і знаряддям праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них на базі одержаних в університеті знань професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи на реальних підприємствах різних галузей народного господарства в ринкових умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності, формування вмінь проводити наукові дослідження за різними напрямами. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12186 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
programa_prakt_pidgot_menedzhment_pichugina_ta_in_2016.pdf | 756.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.