Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12142
Название: | Спосіб виготовлення здобного печива |
Авторы: | Лисюк, Галина Михайлівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Новік, Ганна Вікторівна Якуніна, Дар'я Сергіївна |
Дата публикации: | 10-авг-2015 |
Библиографическое описание: | Спосіб виготовлення здобного печива. Патент України на корисну модель № 100817, МПК A21D 2/36 (2006.01), A21D 13/08 (2006.01). Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, Д. С. Якуніна. № u 2015 01827. Заявл. 02.03.2015. Опубл. 10.08.2015, Бюл.№ 15. 6 с. |
Серия/номер: | 11;100817 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виготовлення здобного печива включає перемішування маргарину, цукрової пудри, солі, згущеного молока, додавання до отриманої суміші меланжу, меду, інвертного сиропу, хімічних розпушувачів, внесення борошна, заміс тіста, формування та випікання. При цьому на стадії замісу тіста після попереднього змішування з борошном додатково вносять порошкоподібну добавку рослинного походження (шрот кедрового або волоського горіхів). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12142 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
100817.pdf | 181.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.