Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12085
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Людмила Григорівна | - |
dc.contributor.author | Пересічний, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-04T09:39:01Z | - |
dc.date.available | 2022-11-04T09:39:01Z | - |
dc.date.issued | 2015-01-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату: патент України на корисну модель № 96313, A23L 1/10. № u 2014 09633. Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко. Заявл. 02.09.2014. Опубл. 26.01.2015, Бюл.№ 2. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12085 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, копчення, варіння, повторне копчення, охолодження та сушіння. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додається додатково напівфабрикат білково-мінеральний у кількості 2…15 % від маси м'яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;96002 | - |
dc.title | Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.