Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12080
Назва: Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів
Автори: Серік, Максим Леонідович
Шурдук, Інна Володимирівна
Дата публікації: 12-січ-2015
Бібліографічний опис: Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробі: патент України на корисну модель № 96002, A23L 1/31. № u 2014 08956. М. Л. Серік, І. В. Шурдук . заявл. 08.08.2014. опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів включає попередню обвалку та жиловку м'ясної сировини, її подрібнення на вовчках, додавання розчину солі кухонної та нітриту натрію, витримування, подрібнення на кутері, додавання подрібненого шпику хребтового, цукру, спецій, перемішування, наповнення фаршем підготовленої ковбасної оболонки, осадження батонів, копчення, варіння, повторне копчення, охолодження та сушіння. На стадії подрібнення на кутері або перемішування компонентів додається додатково напівфабрикат білково-мінеральний у кількості 2…15 % від маси м'яса.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12080
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
96002.pdf144.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.