Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12001
Title: Методичні рекомендації з виконання дипломних робіт для здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»
Authors: Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Безгінова, Любов Іванівна
Забродська, Любов Давидівна
Keywords: магістерська робота;дипломна робота;академічна підготовка;професійна підготовка
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Методичні рекомендації з виконання дипломних робіт для здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» / уклад. : Т. С. Пічугіна, Л. І. Безгінова, Л. Д. Забродська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2019. 65 с.
Abstract: Мета дипломної магістерської роботи – розв'язання комплексу наукових і прикладних завдань відповідно до узагальненого об'єкта діяльності на основі застосування системи теоретичних знань і практичних навичок для вирішення конкретних завдань щодо вдосконалення управління на підприємствах і в організаціях, ініціювання до впровадження новацій у діяльність підприємств і організацій відповідно до узагальненого об'єкта діяльності магістра зі спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12001
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomendac_diplom_roboti_magistr_073_menedzhment_2019.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.