Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11790
Title: Забезпечення бухгалтерського обліку прибутку та витрат в умовах застосування МСФЗ на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства
Authors: Ляшенко, С.І.
Ільченко, М.О.
Keywords: бухгалтерський облік;прибутки;витрати;МСФЗ;підприємства торгівлі;підприємства ресторанного господарства;accounting;profits;costs;IFRS;trade enterprises;restaurant enterprises;бухгалтерский учет;прибыль;расходы;предприятия торговли;предприятия ресторанного хозяйства
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ляшенко С.І., Ільченко М.О. Забезпечення бухгалтерського обліку прибутку та витрат в умовах застосування МСФЗ на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 78-84.
Abstract: Проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку прибутку та витрат, наведено порівняльну характеристику П(С)БО та МСФЗ. Удосконалено методику облікового процесу прибутку та витрат в умовах застосування МСФЗ на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства.
The analysis of the special literature, normative-legal base concerning the definition of approaches to the organization of accounting income and expenses, presents comparative characteristics of Paragraph(NAS)and IFRS. Improved method of accounting process of income and expenses in the conditions of application of IFRS on the enterprises of trade and restaurant business.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11790
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(1)__13.pdf252.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.