Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, С.І.-
dc.contributor.authorІльченко, М.О.-
dc.date.accessioned2022-11-02T13:31:25Z-
dc.date.available2022-11-02T13:31:25Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛяшенко С.І., Ільченко М.О. Забезпечення бухгалтерського обліку прибутку та витрат в умовах застосування МСФЗ на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 78-84.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11790-
dc.description.abstractПроведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку прибутку та витрат, наведено порівняльну характеристику П(С)БО та МСФЗ. Удосконалено методику облікового процесу прибутку та витрат в умовах застосування МСФЗ на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the special literature, normative-legal base concerning the definition of approaches to the organization of accounting income and expenses, presents comparative characteristics of Paragraph(NAS)and IFRS. Improved method of accounting process of income and expenses in the conditions of application of IFRS on the enterprises of trade and restaurant business.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UA
dc.subjectприбуткиuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectМСФЗuk_UA
dc.subjectпідприємства торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectprofitsuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectIFRSuk_UA
dc.subjecttrade enterprisesuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectбухгалтерский учетuk_UA
dc.subjectприбыльuk_UA
dc.subjectрасходыuk_UA
dc.subjectпредприятия торговлиuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleЗабезпечення бухгалтерського обліку прибутку та витрат в умовах застосування МСФЗ на підприємствах торгівлі та ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(1)__13.pdf252.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.