Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11738
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бігдан, Інна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-02T11:21:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-02T11:21:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бігдан І. А. Положення, програма та методичні вказівки до проведення переддипломної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 35 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11738 | - |
dc.description.abstract | Переддипломна практика є заключною ланкою практичної підготовки здобувача вищої освіти ступеню «бакалавр» і проводиться перед виконанням дипломної роботи. Метою переддипломної практики є поглиблення та закріплення отриманих в процесі навчання теоретичних знань в галузі фінансів та суміжних дисциплін, які формують профіль фінансиста; формування у студентів професійних вмінь і навичок, надбання практичного досвіду, оволодіння студентами сучасними методами, формами організації праці в галузі їх майбутньої спеціальності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | переддипломна практика | uk_UA |
dc.subject | організація праці | uk_UA |
dc.subject | фінансова діяльність | uk_UA |
dc.subject | економічне мислення | uk_UA |
dc.title | Положення, програма та методичні вказівки до проведення переддипломної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pereddyp_praktyka_bakalavr_MV_2018.pdf | 495.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.