Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11609
Title: Судова товарознавча експертиза
Authors: Головко, Микола Павлович
Полупан, Валентин Вадимович
БАКІРОВ, Мюшфік Панах огли
Keywords: товарознавство;експертиза;суд;товарознавча експертиза;судова товарознавча експертиза
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Судова товарознавча експертиза : методичні рекомендації та тестові завдання для контролю знань студентів за допомогою ПЕОМ для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей 7.030510.02, 8.030510.02 «Товарознавство та експертиза в митній справі», 8.030510.03 «Експертиза товарів та послуг» / уклад. : М. П. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. Х. : ХДУХТ, 2016. 49 с.
Abstract: Дані методичні вказівки призначені для проведення тестового контролю знань студентів за допомогою ПЕОМ, які навчаються за напрямом підготовки 030510 – «Товарознавство і торговельне підприємництво», відповідно до програми дисципліни «Судова товарознавча експертиза», а також можуть використовуватись для контролю знань студентів з цієї дисципліни, що навчаються за іншим фахом. Методичні вказівки мають на меті підвищити ефективність самостійної роботи студентів під час вивчення навчальної дисципліни та набуття високого рівня професійного аналітичного мислення. Методичні вказівки містять значну кількість тестових завдань, виконання яких передбачено в автоматизованому вигляді за допомогою комп’ютерної навчально-контролюючої програми, загальні методичні рекомендації, рекомендації щодо порядку роботи з програмою тестового контролю OpenTEST, перелік основної, додаткової, законодавчої та методичної літератури.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11609
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_dlya_kontrolyu_znan_sudova_tovarozn_ekspertiza_2016.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.