Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11566
Title: Технології гостинності
Authors: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Віннікова, Валентина Анатоліївна
Keywords: обслуговування;гостинність;туризм;готельне господарство
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Віннікова В. В., Віннікова В. А. Технології гостинності: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 147 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто операційні системи як об'єкт операційного менеджменту на підприємствах готельного господарства та туризму, розкрито основні питання організації і технології обслуговування на підприємствах готельного господарства, операційної діяльності підприємств сфери туризму. Висвітлено особливості менеджменту якості та управління продуктивністю операційної системи в готельному господарстві та туризмі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11566
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tekhnolohiyi hostynnosti_2016.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.