Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11566
Назва: Технології гостинності
Автори: Віннікова, Вікторія Вікторівна
Віннікова, Валентина Анатоліївна
Ключові слова: обслуговування;гостинність;туризм;готельне господарство
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Віннікова В. В., Віннікова В. А. Технології гостинності: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 147 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто операційні системи як об'єкт операційного менеджменту на підприємствах готельного господарства та туризму, розкрито основні питання організації і технології обслуговування на підприємствах готельного господарства, операційної діяльності підприємств сфери туризму. Висвітлено особливості менеджменту якості та управління продуктивністю операційної системи в готельному господарстві та туризмі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11566
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_Tekhnolohiyi hostynnosti_2016.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.