Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11566
Назва: | Технології гостинності |
Автори: | Віннікова, Вікторія Вікторівна Віннікова, Валентина Анатоліївна |
Ключові слова: | обслуговування;гостинність;туризм;готельне господарство |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Віннікова В. В., Віннікова В. А. Технології гостинності: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 147 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розглянуто операційні системи як об'єкт операційного менеджменту на підприємствах готельного господарства та туризму, розкрито основні питання організації і технології обслуговування на підприємствах готельного господарства, операційної діяльності підприємств сфери туризму. Висвітлено особливості менеджменту якості та управління продуктивністю операційної системи в готельному господарстві та туризмі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11566 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Tekhnolohiyi hostynnosti_2016.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.