Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11445
Назва: Тип земель как основа при организации и ведении сельскохозяйственного производства
Інші назви: Тип земель як основа при організації і веденні сільськогосподарського виробництва
Type of earths as basis during organization and conduct of agricultural production
Автори: Мигунова, Е. С.
Ключові слова: тип земель, плодородие, трофность, увлажнение;тип земель, родючість, трофність, зволоження.;type of earths, fertility, trofnost, moistening.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Мигунова Е. С. Тип земель как основа при организации и ведении сельскохозяйственного производства. 2012. № 4. С. 176 - 183
Серія/номер: Ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство, екологія ґрунтів;№ 4
Короткий огляд (реферат): Обосновывается целесообразность выделения на сельскохозяйственных землях агроэкосистем, типов земель, характеризующихся сходным уровнем плодородия, с учетом не только типов почв, но и характера почвообразующих пород, рельефа, грунтовых вод.
Обгрунтовується доцільність виділення на сільськогосподарських землях агроекосистем, типів земель, що характеризуються схожим рівнем родючості, з обліком не лише типів грунтів, але і характеру ґрунтотворних порід, рельєфу, ґрунтових вод.
Expediency of selection is grounded on agricultural earths of agroecosystems, types of earths, characterized by the similar level of fertility, recognition not only types of soils but also character of subsoil breeds, relief, subsoil waters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11445
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва : зб. наук. пр..- Харків. Серія, Ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство, екологія ґрунтів. 2012. № 4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vkhnau_grunt_2012_4_39.pdf677.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.