Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11288
Назва: Оптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №1 602 мікрорайону м. Харкова
Автори: Хачхарджи, Василь Іванович
Науковий керівник : Ларіна, Т. Ф.
Місце роботи: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики
Ключові слова: вантажні перевезення;транспортна задача;метод комівояжера;кондитерські вироби;транспортна робота;диспетчерське керування;ефективність доставки
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Хачхарджи В. І. Оптимізація розвізних маршрутів доставки кондитерських виробів за торгівельною мережою №1 602 мікрорайону м. Харкова: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. Т. Ф. Ларіна; Харків, 2021. 57 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики (КФ «РОСА») за торгівельною мережою №1 602 мікрорайону м. Харкова. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки кондитерських виробів торгівельною мережою міста. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки кондитерських виробів від кондитерської фабрики КФ «РОСА» за торгівельною мережою №1 602 мікрорайону м. Харкова. Методом комівояжера вирішена транспортна задача. Оптимізовано розвізний маршрут №1 по доставці кондитерських виробів від фірми - виробника (КФ РОСА) до торгових точок 602 мікрорайону м. Харкова. Розвізний маршрут скоротився з 46,0 км до значень 42,2 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 22,1 км до значень 16,6 км. Розраховано експлуатаційні показники використання рухомого складу. Обрано автомобіль-фургон з об’ємом вантажного кузова 7,8 м3. Розраховано значення транспортної роботи за рік за оптимальним та вихідним маршрутами, зроблено висновок про зниження транспортної роботи на 6,19 %. Виконано розрахунок економії паливно-мастильних матеріалів та собівартості перевезень кондитерських виробів при експлуатації транспортних засобів за оптимальним маршрутом №1. Встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 8,14 %, собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом на 12,46 % меньше, ніж за вихідним маршрутом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11288
Розташовується у зібраннях:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khachkharji_2.pdf
  Restricted Access
154.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Khachkharji.pdf
  Restricted Access
1.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.