Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11251
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛаріна, Т. Ф.-
dc.contributor.authorМоняк, Кристина Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-31T12:04:42Z-
dc.date.available2022-10-31T12:04:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМоняк К. В. Оптимізація розвізних маршрутів доставки хліба від хлібзаводу «Салтівський» за маршрутом №3: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. Т. Ф. Ларіна; Харків, 2021. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11251-
dc.description.abstractМета роботи - підвищення ефективності, зменшення часу та зменшення витрат в процесі доставки хлібобулочних виробів від хлібзаводу Салтівський до торгівельних точок міста Харкова за маршрутом №3. Об'єкт дослідження – транспортні процеси доставки хлібобулочних виробів. Предмет дослідження – підвищення ефективності доставки хлібобулочних виробів від хлібзаводу Салтівський до торгівельних точок міста Харкова шляхом застосування оптимального розвізного маршруту №3. Методом комівояжера вирішена транспортна задача, результатом рішення є оптимізація розвізного маршруту №3 по доставці хлібобулочних виробів від хлібзаводу Салтівський до торгових точок м. Харкова. В результаті оптимізації розвізний маршрут скоротився з 31,1 км до значень 24,3 км. Холостий пробіг автомобіля скоротився з 5,3 км до значень 1,0 км. Коефіцієнт використання пробігу за оптимальним маршрутом №3, в порівнянні з вихідним, збільшився з 0,85 до 0,96, що становить 12,94 %. Обрано автомобіль-фургон з об’ємом вантажного відсіку 9,6 м3 . Встановлено, що зменшення витрати палива для одного транспортного засобу за рік у відсотках дорівнює 21,95 %. Виконано розрахунок собівартості перевезень хліба за оптимальним та вихідним маршрутами. собівартість перевезення 1 т вантажу за оптимальним маршрутом №3 на 24,77% меньше, ніж за вихідним маршрутом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.subjectвантажні перевезенняuk_UA
dc.subjectтранспортна задачаuk_UA
dc.subjectметод комівояжераuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectтранспортна роботаuk_UA
dc.subjectдиспетчерське керуванняuk_UA
dc.subjectефективність доставкиuk_UA
dc.titleОптимізація розвізних маршрутів доставки хліба від хлібзаводу «Салтівський» за маршрутом №3uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра транспортних технологій і логістики-
Располагается в коллекциях:275 – " Транспортні технології" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Monyak_2.pdf
  Restricted Access
229.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Monyak.pdf
  Restricted Access
1.79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.