Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11228
Назва: Характеристика технології очистки стічних вод в умовах комплексу біологічної очистки «Безлюдівський» КП «Харківводоканал»
Автори: Савченко, Емілія Олександрівна
Науковий керівник : Чалая, Ольга Сергіївна
Місце роботи: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра агротехнологій та екології
Ключові слова: стічні води;очисні споруди;механічні та біологічні методи очистки;якість води
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Савченко Е. О. Характеристика технології очистки стічних вод в умовах комплексу біологічної очистки «Безлюдівський» КП «Харківводоканал»: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 101 – Екологія; наук. кер. О. С. Чалая. Харків: ХНТУСГ, 2021. 56 с.
Короткий огляд (реферат): Визначальне місце у системі охорони довкілля займає проблема якості води. З кожним роком обсяги стічних вод зростають, однак регенераційні можливості природи обмежені. Тому вивчення технології очистки стічних вод є актуальним для фахівців-екологів та важливим заходом раціонального використання водних ресурсів від якого залежить екологічний стан та якість питної води. Дана робота була присвячена вивченню технології очистки стічних вод на очисних спорудах комунального підприємства «Харківводоканал». Надано загальну характеристику КП «Харківводоканал», його призначення, мету, структуру та історію створення. Зроблено опис технології механічної та біологічної очистки води на КБО «Безлюдівський», в тому числі характеристику обладнання та технологічний регламент його роботи під час очистки стічних вод. Під час виконання роботи було зроблено аналіз якості стічних вод та вод після очистки за останні три роки, який свідчить, що після очистки вода відновлює свої властивості та хімічний склад і не погіршує якість природніх вод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11228
Розташовується у зібраннях:101 - "Екологія" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
101_Savchenko_E.pdf
  Restricted Access
10.94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.