Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л. М.-
dc.contributor.authorАртеменко, В. С.-
dc.contributor.authorВялкіна, С. П.-
dc.date.accessioned2022-10-30T18:35:55Z-
dc.date.available2022-10-30T18:35:55Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Артеменко В. С., Вялкіна С. П. Використання навчально-інформаційних web-ресурсів у вищій школі підприємництва ХДУХТ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 587-594.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11121-
dc.description.abstractРозкрито актуальність застосування сучасних комп'ютерних і комунікаційних освітньо-інформаційних технологій у навчальному процесі. Рекомендовано інформаційне Web-середовище для підтримки навчального процесу у Вищій школі підприємництва на основі використання ресурсів Інтернет, для поглибленого самостійного вивчення сучасних інформаційних систем у менеджменті й маркетингу.uk_UA
dc.description.abstractActuality of implementation of the modern information and computer technologies in communication is exposed in the education system at tertiary level. Web-environment for a supporting educational process and for a making detail independent study of the modern informative systems in Management and Marketing at High School of Enterprise is recommended on base of the use of Internet resources.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectВища школа підприємництваuk_UA
dc.subjectнавчальний процесuk_UA
dc.subjectосвітньо-інформаційні технологіїuk_UA
dc.titleВикористання навчально-інформаційних web-ресурсів у вищій школі підприємництва ХДУХТuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_92.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.