Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11057
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.date.accessioned2022-10-29T15:46:56Z-
dc.date.available2022-10-29T15:46:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Захаренко В. О. Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9).- C. 510-517.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11057-
dc.description.abstractРозглянуто новий метод визначення коефіцієнта дифузії під час обводнення сушеної моркви. Для знаходження коефіцієнта дифузії використовували явний вид диференціальної функції розподілу пор за радіусами (ДФР), який знаходили сорбційним методом з використанням аналітичного виразу для ізотерм сорбції-десорбції і ДФР. Використання ДФР і введення граничного радіуса для заповнених мікрокапілярів дозволило визначити середній вологовміст, тобто коефіцієнт дифузії сушеної сировини при відновленні.uk_UA
dc.description.abstractA new method of determining diffusion coefficient under condition of dried carrot hydration was considered. An evident kind of differential function of pores distribution along the radii (DFD) found by sorption method with the usage of ana lytical expression for isotherm of sorption-desorption and DFD was used for de termining diffusion coefficient. Usage of DFD and introduction of boundary radius for filled microcapillaries allowed to determine average moisture content that is dif fusion coefficient of dried raw material under rehydration.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдифузіяuk_UA
dc.subjectсушена моркваuk_UA
dc.subjectсушена рослинна сировинаuk_UA
dc.subjectобводненнняuk_UA
dc.titleHовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_80.pdf785.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.