Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГасай, Євгенія Леонідівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.date.accessioned2022-10-28T19:59:23Z-
dc.date.available2022-10-28T19:59:23Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМетодичні вакзівки та завдання для практичних занять студентів з дисципліни "Кваліметрія" для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" спеціальностей "Управління безпечністю та якістю товарів", "Організація оптової та роздрібної торгівлі" / уклад. : Є. Л. Гасай, М. С. Одарченко. Х. : ХДУХТ, 2014. 25 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11030-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для виконання практичних занять із дисципліни "Кваліметрія" призначені допомогти студентам оволодіти навчальним матеріалом з питань оцінки якості в кількісному її вираженні. Методичні рекомендації містять перелік основних питань для вивчення під час самостійної підготовки кожної теми практичного заняття, список рекомендованих джерел для більш детального розуміння дисципліни.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкваліметріяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectкількісна оцінкаuk_UA
dc.titleМетодичні вакзівки та завдання для практичних занять студентів з дисципліни "Кваліметрія" для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" спеціальностей "Управління безпечністю та якістю товарів", "Організація оптової та роздрібної торгівлі"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkazivki_dlya_prakt_zanyat_kvalimetriya_2014.pdf333.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.