Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11009
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Гапонцева, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Білоус, Вікторія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T15:49:52Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T15:49:52Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Сертифікація товарів : методичні рекомендації для виконання практичних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / укладачі : Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева, В. І. Білоус. Х. : ХДУХТ, 2017. 32 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11009 | - |
dc.description.abstract | Головна мета вивчення дисципліни «Сертифікація товарів» є набуття навичок та вмінь роботи з оцінки відповідності товарів та послуг, формування у студентів знань нормативної та законодавчої документації і вміле застосування їх на практиці, вивчення принципів, правил та порядку проведення сертифікації товарів та послуг. Під час практичних робіт студенти мають засвоїти основні терміни, визначення та положення в галузі оцінювання відповідності продукції та послуг сучасним вимогам. Методичні вказівки для виконання практичних робіт з цієї навчальної дисципліни призначені допомогти студентам оволодіти навчальним матеріалом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | товари | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | сертифікація товарів | uk_UA |
dc.title | Сертифікація товарів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomendaciyi_dlya_prakt_robit_sertifikaciya_tovariv_2017.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.