Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
06. Матеріали наукових конференцій
STUDІA SLOBOZHANIСA: Матеріали всеукраїнських науково-методичних конференцій
Автомобільний транспорт в аграрному секторі: проектування, дизайн та технологічна експлуатація: Матеріали Всеукраїнських науково-практичних конференцій
Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи
Альтернативні джерела енергії, енергозбереження та екологічні аспекти в аграрному секторі
Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи
Експлуатаційна та сервісна інженерія
Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК
Захист і карантин рослин у ХХІ столітті: проблеми і перспективи
Культура в процесі духовно-морального розвитку глобального суспільства
Лісівництво, деревообробка та озеленення: стан, досягнення і перспективи
Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід
Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців
Молодь і технічний прогрес в АПК
Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва
Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції
Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Ринкова трансформація економіки: стан, проблеми, перспективи
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв
Сучасний маркетинг: стратегічне управління та інноваційний розвиток
Сучасні проблеми землеробської механіки
Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід
Управління розвитком соціально-економічних систем
Фінансові механізми сталого розвитку України.
Цифрова трансформація та диджитал технології для сталого розвитку всіх галузeй сучасної освіти, науки і практики
Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності
Інноваційні розробки в аграрній сфері
Planning and use of territories within the context of inclusive development = Планування та використання територій в контексті інклюзивного розвитку
Актуальні напрями модернізації бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в Україні
Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи
Актуальні проблеми освітньо-виховного процесу в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання
Актуальні проблеми сучасної філології та методики викладання мов у вишах
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів
Маркетинг ХХІ століття: виклики змін
Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.
Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ
Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців
Правові виклики сучасності
Проблеми екології та екологічно орієнтованого захисту рослин
Розумна агротехніка для ефективного землеробства
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування
Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання
Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави
Університетська освіта і наука: традиції та інновації, UESTI-2021
Управління якістю підготовки фахівців в умовах цифрової педагогіки
Формування нової парадигми управління земельними ресурсами в умовах посилення євроінтеграційних процесів в Україні
Фундаментальні та прикладні дослідження в зоології
Фундаментальні і прикладні проблеми сучасної екології та захисту рослин
Фінансова архітектоніка та сценарії конкурентних моделей розвитку
Цифрова трансформація професійної підготовки фахівців в умовах застосування SMART-освітніх технологій: стан, проблеми, перспективи
Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення
Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології.
Інноваційні розробки студентів і молодих науковців в галузі технічного сервісу машин
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 83.
назад
1
2
3
4
...
9
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011-05-19
Вплив дрібнодисперсного подрібнення на тканинну та клітинну структури під час отримання наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочів
Коробець, Н. В.
;
Погарська, В. В.
2011-05-19
Нові тонізуючі оздоровчі напої та дресинги з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з плодів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
2014-05-22
Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2014-05-22
Спектральний аналіз плодово-ягідного морозива, збагаченого замороженими дрібнодисперсними міксами з фруктів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Берестова, А. А.
2014-05-22
Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
2014-05-22
Тонкодисперсні вітамінні добавки з обліпихи, отримані за кріогенною технологією
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2014-05-22
Інноваційні технології виробництва плавлених сирних продуктів без солей-плавильників
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2011-05-19
Розробка технологій каротиноїдних добавок
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
2011-04-19
Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
2011-04-19
Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібнення
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Ігнатенко, А. С.
Перегляд
Автор
73
Павлюк, Р. Ю.
15
Лосєва, С. М.
10
Максимова, Н. П.
9
Юр’єва, О. О.
8
Берестова, А. А.
6
Кострова, К. В.
6
Котюк, Т. В.
5
Дібрівська, Н. В.
5
Коробець, Н. В.
5
Наконечна, Ю. Г.
.
далі >
за датою випуску
38
2012
13
2019
12
2014
10
2016
8
2011
2
2013
Has File(s)
83
true