Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 118 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Вплив дрібнодисперсного подрібнення на тканинну та клітинну структури під час отримання наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочівКоробець, Н. В.; Погарська, В. В.
2011-05-19Нові тонізуючі оздоровчі напої та дресинги з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з плодів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.
2014-05-22Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Спектральний аналіз плодово-ягідного морозива, збагаченого замороженими дрібнодисперсними міксами з фруктівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2014-05-22Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2014-05-22Тонкодисперсні вітамінні добавки з обліпихи, отримані за кріогенною технологієюПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Інноваційні технології виробництва плавлених сирних продуктів без солей-плавильниківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2011-05-19Розробка технологій каротиноїдних добавокПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2011-04-19Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2011-04-19Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Ігнатенко, А. С.