Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 16761-16770 of 17835 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Лікарська плодова сировина як рецептурний компонент хліба з підвищеними фізіологічними властивостямиЛебеденко, Т. Є.; Кожевникова, В. О.
2013Прискорена технологія пшеничного хліба з використанням спиртового екстракту зародків пшениціОлійник, С. Г.; Лисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.
2013Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2013Вплив рецептурних компонентів на якість зернового хлібаМакарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С.
2013Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробахНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2013Перспективи створення м’ясних січених виробів діабетичного призначенняМостова, Л. М.
2013О подходе к проблеме питания школьниковКрутовой, Ж. А.; Запаренко, А. В.; Касилова, Л. А.
2013Інноваційний підхід до формування менюОщипок, І. М.; Гук, Х. З.
2013Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачівЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Борисенко, І. В.
2013Дослідження харчової та біологічної цінності ковбасної продукції, збагаченої дефіцитними мінеральними елементамиШурдук, І. В.; Серік, М. Л.