Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10902
Название: Ідентифікація товарів
Авторы: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Гасанова, Анна Едуардівна
Барна, Тетяна Іванівна
Ключевые слова: товари;ідентифікація;ідентифікація товарів
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ідентифікація товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» та освітнього ступеня магістр зі спеціалізацій «Товарознавство і торгівельне підприємництво», «Експертиза товарів та послуг» / А. А. Дубініна, А. Е. Гасанова, Т. І. Барна. Х. : ХДУХТ, 2016. 69 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для вивчення дисципліни «Ідентифікація товарів» формують у студентів системи знань у питаннях ідентифікації, засобів і методів ідентифікації продовольчих товарів. Методичні вказівки містять рекомендації та визначають послідовність опрацювання матеріалу за кожною темою дисципліни, зміст та питання до виконання індивідуального завдання та опрацювання тем рефератів, питання для самоконтролю. Основним призначенням методичних вказівок є допомогти студентам оволодіти програмним матеріалом з курсу дисципліни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10902
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_identifikaciya_tovariv_2016.pdf837.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.