Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10897
Title: Управління якістю
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Соколова, Євгенія Борисівна
Keywords: управління;якість;управління якістю
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Управління якістю: методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю, що навчаються за спецальністю 7.03051004, 8.03051004 "Управління безпечністю та якістю товарів" / уклад. : М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова. Х. : ХДУХТ, 2016. 51 с.
Abstract: Курс «Управління якістю» спрямовано на науково-практичне та методологічне забезпечення підготовки студентів до майбутньої фахової діяльності у сфері управління безпечністю та якістю товарів. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт мають за мету у процесі підготовки курсової роботи сприяти закріпленню, поглибленню і узагальненню знань, одержаних студентами під час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10897
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_kursovi_roboti_upravlinnya_yakistyu_2016.pdf927.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.