Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10886
Название: | Спосіб вирощування зеленої маси сільськогосподарських культур на корм тваринам |
Авторы: | Гноєвий, Віктор Іванович Гноєвий, Ігор Вікторович Мельник, Віктор Іванович Бакум, Микола Васильович Пастухов, Валерій Іванович Лук'яненко, Володимир Михайлович Майборода, Марія Миколаївна Карпюк, Уляна Володимирівна Котець, Генадій Іванович |
Дата публикации: | 25-июл-2017 |
Библиографическое описание: | Спосіб вирощування зеленої маси сільськогосподарських культур на корм тваринам: пат. 118211 Україна: МПК (2017.01), A01G 7/00, A01C 1/00, A01D 45/00, A23K 10/00. № u 2017 01779 ; В. І. Гноєвий, І. В. Гноєвий, В. І. Мельник, М. В. Бакум, В. І. Пастухов, В. М. Лук`яненко, М. М. Майборода, У. В. Карпюк, Г. І.Котець; заявл. 24.02.2017; опубл. 25.07.2017, Бюл. №. 14. 4 с. |
Серия/номер: | 11;118211 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб вирощування зеленої маси сільськогосподарських культур на корм тваринам включає добір гібридів кукурудзи і сортів сої за термінами дозрівання рослин, урожайністю і вмістом в їх вегетативній масі біологічно активних речовин. Виконують підготовку ґрунту, висів насіння, догляд за посівами і скошування вегетативної маси рослин в оптимальну фазу стиглості з подрібненням для наступного силосування. Гібриди кукурудзи та сорти сої визначають за умови, що вміст ізофлавоноїдів перевищує 1,5 % в абсолютно сухій речовині. Сумісний висів їх насіння виконують із розрахунку, що на одну насінину кукурудзи припадає декілька насінин сої. Скошують вирощену вегетативну маасу у фазі початку воскової - повної стиглості зерна кукурудзи і повного наливу зерна сої. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10886 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
118211.pdf | 152.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.