Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T17:41:27Z-
dc.date.available2022-10-27T17:41:27Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки для виконання дипломних робіт для студентів с пеціальності 7.03051004 "Управління безпечністю та якістю товарів" / уклад. : Одарченко М. С., Одарченко А. М., Соколова Є. Б. Харків : ХДУХТ, 2014. 51 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10849-
dc.description.abstractРозроблені методичні рекомендації спрямовано на досягнення мети виконання дипломної роботи - осмислення проблеми, предмета й об'єкта наукового дослідження, оволодіння методами досліджень, застосування теоретичних знань і практичних навичок для вирішення конкретних завдань щодо управління асортиментом, забезпечення безпечності та якості товарів у процесі товароруху, впровадження систем управління безпечністю та якістю товарів, діяльності підприємств та установ, закладів, організацій та їх об'єднань за видами економічної діяльності відповідно до узагальненого об'єкта дослідження спеціаліста.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectтовариuk_UA
dc.subjectбезпечність товарівuk_UA
dc.subjectякість товарівuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки для виконання дипломних робіт для студентів с пеціальності 7.03051004 "Управління безпеечністю та якістю товарів"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
diplomni_rob_metod_vkaz_spec_upravl_bezp_ta_yakistyu_7_03051004_2014.pdf537.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.