Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоінова, С. О.-
dc.contributor.authorВоінов, О. П.-
dc.contributor.authorМихайлов, К. О.-
dc.date.accessioned2022-10-27T11:33:49Z-
dc.date.available2022-10-27T11:33:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВоінова С. О., Воінов О. П., Михайлов К. О. Задача управління процесом приготування паливної мазуто-водяной емульсії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 303-307.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10775-
dc.description.abstractРозглянуто можливості управління процесом приготування паливноï мазуто-водяної емульсії.uk_UA
dc.description.abstractSome features of functioning of building units with heat insulated lee. The influence of heat insulation of the lee on thermophysical properties of building objects is investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмазуто-водяна емульсіяuk_UA
dc.subjectпаливоuk_UA
dc.titleЗадача управління процесом приготування паливної мазуто-водяной емульсіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_50.pdf453.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.