Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10772
Title: Організація ресторанного господарства
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: ресторанне господарство;організація;сервування;обслуговування;бар;самообслуговування
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 2) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2018. 427 с.
Abstract: Організація ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10772
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_restaurant_gospod_KL_2018.pdf10.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.