Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10772
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Варипаєва, Людмила Миронівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T11:29:32Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T11:29:32Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 2) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2018. 427 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10772 | - |
dc.description.abstract | Організація ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | сервування | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | бар | uk_UA |
dc.subject | самообслуговування | uk_UA |
dc.title | Організація ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organization_restaurant_gospod_KL_2018.pdf | 10.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.