Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T11:29:32Z-
dc.date.available2022-10-27T11:29:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєва Л. М. Організація ресторанного господарства: конспекти лекцій (частина 2) для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2018. 427 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10772-
dc.description.abstractОрганізація ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectсервуванняuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectбарuk_UA
dc.subjectсамообслуговуванняuk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_restaurant_gospod_KL_2018.pdf10.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.