Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10768
Title: Організація виробництва
Authors: Прохорова, Вікторія Володимирівна
Давидова, Оксана Юріївна
Keywords: виробництво;виробнича інфраструктура;організація;виробничо-господарська діяльність
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: Іванченко І.С.
Citation: Прохорова В. В., Давидова О. Ю. Організація виробництва: навч. посібник. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. 275 с.
Abstract: У посібнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти проблем організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. Наведено характеристику сучасних методів організації виробництва, проаналізовано раціональні методи ведення виробничо-господарської діяльності, які дозволяють обрати ресурсозберігаючі технологічні процеси та раціональні форми їх організації, планувати роботу з виготовлення нової техніки, упровадження нової технології, здійснювати облік і аналіз діяльності. Висвітлено питання організації виробничого процесу в просторі й часі, виробничої інфраструктури,управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості. Особливу увагу приділено організаційній діяльності зі створення й освоєння випуску конкурентоспроможної продукції, поточного функціонування виробничої системи підприємства для задоволення сучасного попиту й отримання прибутку. Призначено для студентів та викладачів закладів вищої освіти, працівників підприємств харчової промисловості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10768
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_of_production_navch_pos_2018.pdf3.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.