Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрохорова, Вікторія Володимирівна-
dc.contributor.authorДавидова, Оксана Юріївна-
dc.date.accessioned2022-10-27T11:17:38Z-
dc.date.available2022-10-27T11:17:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПрохорова В. В., Давидова О. Ю. Організація виробництва: навч. посібник. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. 275 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10768-
dc.description.abstractУ посібнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти проблем організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. Наведено характеристику сучасних методів організації виробництва, проаналізовано раціональні методи ведення виробничо-господарської діяльності, які дозволяють обрати ресурсозберігаючі технологічні процеси та раціональні форми їх організації, планувати роботу з виготовлення нової техніки, упровадження нової технології, здійснювати облік і аналіз діяльності. Висвітлено питання організації виробничого процесу в просторі й часі, виробничої інфраструктури,управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості. Особливу увагу приділено організаційній діяльності зі створення й освоєння випуску конкурентоспроможної продукції, поточного функціонування виробничої системи підприємства для задоволення сучасного попиту й отримання прибутку. Призначено для студентів та викладачів закладів вищої освіти, працівників підприємств харчової промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Іванченко І.С.uk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectвиробнича інфраструктураuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectвиробничо-господарська діяльністьuk_UA
dc.titleОрганізація виробництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_of_production_navch_pos_2018.pdf3.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.