Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прохорова, Вікторія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Давидова, Оксана Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T11:17:38Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T11:17:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Прохорова В. В., Давидова О. Ю. Організація виробництва: навч. посібник. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. 275 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10768 | - |
dc.description.abstract | У посібнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти проблем організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. Наведено характеристику сучасних методів організації виробництва, проаналізовано раціональні методи ведення виробничо-господарської діяльності, які дозволяють обрати ресурсозберігаючі технологічні процеси та раціональні форми їх організації, планувати роботу з виготовлення нової техніки, упровадження нової технології, здійснювати облік і аналіз діяльності. Висвітлено питання організації виробничого процесу в просторі й часі, виробничої інфраструктури,управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості. Особливу увагу приділено організаційній діяльності зі створення й освоєння випуску конкурентоспроможної продукції, поточного функціонування виробничої системи підприємства для задоволення сучасного попиту й отримання прибутку. Призначено для студентів та викладачів закладів вищої освіти, працівників підприємств харчової промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Іванченко І.С. | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | виробнича інфраструктура | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | виробничо-господарська діяльність | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organization_of_production_navch_pos_2018.pdf | 3.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.