Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10730
Назва: Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства
Автори: Терешкін, Олег Георгійович
Балацька, Наталія Юріївна
Ключові слова: архітектурно-будивельне проектування;готелі;проектування;ресторани;готельно-ресторанне господарство
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Балацька Н. Ю. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: конспект лекцій. Харків: ХДУХТ, 2016. 135 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об'ємно-планувальні рішення (практикум)" є розширення і поглиблення у студентів системи знань з питань основ проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливостей розміщення об'єктів ГРГ; плану благоустрою території закладів; визначення складу та площ приміщень об'єктів готельно-ресторанного господарства; обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; основ архітектурного проектування об'єктів ГРГ; особливостей визначення площ, об'єму та техніко-економічної оцінки запропонованої будівлі; принципів об'ємно-планувальних рішень приміщень готельно-ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10730
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Project_objects_hotel_restaurant_hospod_KL_2016.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.