Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10724
Назва: Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями"
Автори: Малюк, Людмила Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Ключові слова: напої;обслуговування в закладах ресторанного господарства;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Полстяна Н. В., Кононенко Т. П., Давидова О. Ю. Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 45 с.
Короткий огляд (реферат): Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів в сервісних послугах. В цьому аспекті значне місце займає обслуговування споживачів напоями в барах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10724
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organization_obslug_nap_Practicum_2016.pdf749.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.