Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10724
Назва: | Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями" |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна Кононенко, Тетяна Петрівна Давидова, Оксана Юріївна |
Ключові слова: | напої;обслуговування в закладах ресторанного господарства;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Полстяна Н. В., Кононенко Т. П., Давидова О. Ю. Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 45 с. |
Короткий огляд (реферат): | Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів в сервісних послугах. В цьому аспекті значне місце займає обслуговування споживачів напоями в барах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10724 |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organization_obslug_nap_Practicum_2016.pdf | 749.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.