Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10724
Title: | Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями" |
Authors: | Малюк, Людмила Петрівна Полстяна, Надія Володимирівна Кононенко, Тетяна Петрівна Давидова, Оксана Юріївна |
Keywords: | напої;обслуговування в закладах ресторанного господарства;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малюк Л. П., Полстяна Н. В., Кононенко Т. П., Давидова О. Ю. Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 45 с. |
Abstract: | Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів в сервісних послугах. В цьому аспекті значне місце займає обслуговування споживачів напоями в барах. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10724 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organization_obslug_nap_Practicum_2016.pdf | 749.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.