Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10724
Title: Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями"
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
Keywords: напої;обслуговування в закладах ресторанного господарства;готельно-ресторанна справа;якість обслуговування
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Полстяна Н. В., Кононенко Т. П., Давидова О. Ю. Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 45 с.
Abstract: Ресторанний бізнес є інтегрованою сферою підприємницької діяльності, яка спрямована на задоволення потреб споживачів в сервісних послугах. В цьому аспекті значне місце займає обслуговування споживачів напоями в барах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10724
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_obslug_nap_Practicum_2016.pdf749.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.