Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T07:07:20Z-
dc.date.available2022-10-27T07:07:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєва Л. М. Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі: навч. посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 126 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-393-5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10688-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику наведено правову основу і нормативну базу забезпечення безпеки послуг у готелях і ресторанах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectобслуговування в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectготельні послугиuk_UA
dc.titleБезпека послуг у готельному і ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bezpeka_pos_NP_2015.pdf7.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.