Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10683
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, Антоніна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Летута, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Хоменко, Ольга Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T21:01:22Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T21:01:22Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Експертиза товарів та послуг: методичні рекомендації до виконання дипломних робіт студентами факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю освітнього ступеня магістр зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / укладачі : А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, О. О. Хоменко. Х. : ХДУХТ, 2016. 51 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10683 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації розроблено відповідно до вимог галузевого стандарту вищої освіти України з підготовки фахівців освітнього ступеня магістр зі спеціальності 076 «Підприємництво, торівля та біржова діяльність» зі спеціалізації «Експертиза товарів та послуг». Методичні рекомендації містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення дипломної магістерської роботи, організації її виконання, порядку захисту та оцінювання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | товари | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | експертиза товарів | uk_UA |
dc.subject | експертиза послуг | uk_UA |
dc.title | Експертиза товарів та послуг | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekom_diplomi_magistr_ekspertiza_tov_spec_076_2016.pdf | 916.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.