Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкриннік, Наталія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-10-26T18:42:33Z-
dc.date.available2022-10-26T18:42:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationDeutsch für technologen .Teil 1 : методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" / уклад. Н. А. Скриннік; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 105 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10661-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології», які володіють німецькою мовою на рівні, вищому за середній. Мета методичних рекомендацій – розвинути та поглибити мовленнєві навички з німецької технічної мови шляхом низки комунікативних завдань, таких як порівняння, обгрунтування, опису, реферування, а також дефініції та тлумачення окремих понять і термінів. Навчальний матеріал рекомендацій навчить майбутніх технологів працювати із фаховою літературою, вести наукові дискусії, а також працювати з таблицями, схемами та з цифровим матеріалом. За обсягом матеріалу методичні рекомендації можуть охоплювати два семестри. Рекомендації мають три частини та складаються з 13 тематичних лекцій, додатка та граматичного довідника. Кожна лекція включає в себе тексти А і В (аналітичні) та діалог для розвитку вмінь та навичок усного мовлення, лексичні й граматичні вправи, а також вправи на словотворення.uk_UA
dc.language.isodeuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectінженеріяuk_UA
dc.titleDeutsch für technologen .Teil 1uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomendaciyi_deutsch_fur_technologen_teil_1_2017.pdf4.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.