Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10661
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скриннік, Наталія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-26T18:42:33Z | - |
dc.date.available | 2022-10-26T18:42:33Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Deutsch für technologen .Teil 1 : методичні рекомендації для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом "Харчові технології та інженерія" / уклад. Н. А. Скриннік; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 105 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10661 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації призначені для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології», які володіють німецькою мовою на рівні, вищому за середній. Мета методичних рекомендацій – розвинути та поглибити мовленнєві навички з німецької технічної мови шляхом низки комунікативних завдань, таких як порівняння, обгрунтування, опису, реферування, а також дефініції та тлумачення окремих понять і термінів. Навчальний матеріал рекомендацій навчить майбутніх технологів працювати із фаховою літературою, вести наукові дискусії, а також працювати з таблицями, схемами та з цифровим матеріалом. За обсягом матеріалу методичні рекомендації можуть охоплювати два семестри. Рекомендації мають три частини та складаються з 13 тематичних лекцій, додатка та граматичного довідника. Кожна лекція включає в себе тексти А і В (аналітичні) та діалог для розвитку вмінь та навичок усного мовлення, лексичні й граматичні вправи, а також вправи на словотворення. | uk_UA |
dc.language.iso | de | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | інженерія | uk_UA |
dc.title | Deutsch für technologen .Teil 1 | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomendaciyi_deutsch_fur_technologen_teil_1_2017.pdf | 4.87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.